Liimaa ja maalia (aika söpösti)


Lähipiirissä on syntynyt pieniä ihania poikia, ja tarvetta vauva- ja ristiäiskorteille siis ilmaantui. Koska olen täysin vastuuton korttiaskartelija, ei minulla tällä hetkellä ole varastossa juurikaan mitään kortteja. Joten tällä viikolla olen näitä pyöritellyt tuolla pöydällä. 
                        

Tähän ensimmäiseen korttiin pääsi tuo iänkaikkinen Magnolian tossuleimakuva, mutta kyllähän se nyt vaan on niin kiva näissä vauvakorteissa, eikös...? :) Kruunupaperi Magnoliaa, kukat Priman. Ja tadaa, koristeet on kuulkaas aivan omin käsin askarreltuja, eikö ole hienoja! Piirtoheitinkalvolle levitin EriKeeperiä ihan sormella, ja annoin kuivia. Siihen päälle sitten akryylimaalia, ja taas kuivatus. Ja käytössä on tällaisia ihania lastuja. Idea on aivan mahtava, eikä alkuunkaan oma. Ohje löytyy Ihana-lehdestä, numeroa en nyt muista.
 

Samalla tein vielä kaksi vaaleansinistä korttia, joiden saajat olivat mielessä. Siksi toisessa on aika perinteisiä ristiäiskortin elementtejä, ja toiseen löytyi sitten vähän äidin lempisävyjä.

Tällaista täällä, nyt nauttimaan marraskuisesta päivästä,
 on hyvää aikaa suunnitella yhtä jos toistakin :)

Kommentit

 1. Hienot on kortit ja mahtava on idea liima-maalihässäkästä! Kaikkia sitä kohdalle osuu :) Vastuuton askartelija, hyvin sanottu :D

  VastaaPoista
 2. No eikö ookkin, luulen, että näitä tulee nyt korttiin jos toiseenkin. Sillä oletuksella, että valmista tulee... :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kortteja! Ihailtavaa vaivannäköä :-)

  VastaaPoista
 4. Suloisia kortteja ja nuo kultalastut on kyllä hienot! Onko ne kuinka hauraita, kestävätkö postin käsittelyssä murentumatta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lastut muistuttavat kuivunutta liimaa, siis ovat vähän joustavia. En kyllä tiedä, miten maali pinnasta murtuu, mutta itse lastut ovat kyllä melko kestävän oloisia.

   Poista

Lähetä kommentti