Me ollaan pari


Etsin siskolleni korttivarastosta vauvakorttia, ja totesin, että tämän kortteilijan täytyy ottaa itseään niskasta kiinni. Nimittäin varastossa ei ollut enää kuin yksi vauvakortti, eikä yhtään hää- tai kihlakortiksi sopivaa yksilöä. Niinpä kaivelin nämä Papermanian Confetti-lehtiön paperit, ja värittelin tämän WOJ:n pariskunnan niihin sopivaksi. Puvusta tuli harmaa, kun en ikinä saa mustia värityksiä onnistumaan. Siinäpä sitä olisi kehityksen paikka :)

Papereiden reunat ressasin, koristeena muutama ruusu ja sydäntarrat. Paperit ovat niin kuviollisia, että jätin koristeet nyt vähemmälle. Aika kivannäköinen kortti tästä tuli, vaikka tuntui, etten millään saa näitä papereita sopimaan keskenään.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Kommentit

 1. Kaunis kortti. Korttivarasto ammottaa tyhjyyttä tääläkin. Pitäisi haastaa itsensä tekemään kortteja varastoon joka juhlaan. Tosin tykkään räätälöidä kortin suoraan saajalle ja valmiina olevat kortit ei sitten tämän takia aina kelpaa minulle itselle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Mulla yleensä on tällaisia peruskortteja, kun aina joskus niitä joku kyselee. Yritän myös omat kortit tehdä aina saajan näköiseksi jollain tapaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti ja aivan hurmaava leimakuva, tykkään:-))
  Kyllä tuo korttivarasto on vajaa täälläkin, täytyis piristyä ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä jotenkin ihana leimakuva minunkin mielestäni, en vain osaa sitä oikein väritellä. Harjoittelua, harjoittelua :)

   Poista

Lähetä kommentti