Ostoksilla

Meillä leikitään tällä hetkellä ahkerasti kauppaleikkejä. Taaperokärry on meillä ollut sen sijaan aika vähällä käytöllä. Syksyllä sillä kuskattiin autoja ja duploja olohuoneessa, mutta nyt se otetaan silloin tällöin mukaan kauppaleikkeihin.

Ostosten kuljetuksesta tuli hankalaa, kun kyytiin tuli myös mummolasta mukaan saatu vanha nukkeni. Niinpä ompelin tällaisen kauppakassin, jonka kahvat ovat kiinni tarranauhoilla. Kassin saa siis irti kärrystä, ja sitä voi kantaa kahvoista. Koska tämä oli tällainen keksi & toteuta saman tien -idea, kankaina on jämävaraston aarteita. Harmaan pellavan koristelin komeasti permanenttitussilla kirjoitetulla tekstillä, varmasti nätimmänkin olisi voinut tehdä...

Olin niin ylpeä, että sain tämän ommeltua vanhalla (lue huonosti toimivalla) koneellani. Ja ei, tätä ei kertaakaan ole käytetty kauppaleikeissä. Tänään sillä kuskattiin vessasta äidin tarrarullia ympäri huushollia, oli kuulemma paljon hommaa kesken.

Kommentit

 1. Hieno kauppakassi! Ehkä sinne vielä päätyy leikkiruokiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ehkäpä. Kokki on nyt niin ahkera, että kaikki ruoat on aina kerralla uunissa, ei ehdi kassiin asti millään.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Toki kangas olisi voinut olla jotain muuta, toisaalta pojan huoneeseen lelut tuovat kyllä väriä melkoisesti... :)

   Poista
 3. Aivan mahtava idea! Täytyy kerätä tämäkin idea omiin varastoihin tulevaisuutta silmällä pitäen. Oma neito kun vasta vajaa neljä viikkoa - kauppaleikkeihin on vielä aikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva, että idea vaikutti hyvältä, itse olin niin innoissani kun tämän keksin. Pitää vielä tuo poikakin saada innostumaan :)

   Poista

Lähetä kommentti