Kangasta korttiinPikkuinen siskontyttöni täyttää jo huimat kolme vuotta, ja hänelle veimme jo hieman etukäteen tällaisen kortin. Tämä Bildmålarna-leima on ensimmäinen laatuaan minulla, täytyy tuota värittelyä kyllä harjoitella. Olen jotenkin kangistunut käyttämään samojen valmistajien (lue lähinnä Magnolian) leimoja, joten täytyy yrittää nyt jotain muutakin. Pojille kivoja leimasimia saisi vinkata. Ja mistä muuten tilaatte Lily of the Valleyn -leimoja?

Paperit myös Bildmålarnan valikoimista, halusin jotain tyttömäistä mutta kuitenkin vähän syksyisempää (huih, siinä se s-sana nyt oli...). Kuva väritetty ProMarkereilla. Koristeena pitsiä, perhosia ja tarrasydämiä, sekä tämän kertaisen P*skiksen hengessä tuota varsin pölyävää säkkikangasta.

Aurinkoisia elokuun päiviä sinulle,  ja mukavaa, 
kun piipahdit täällä minun blogissani!

Kommentit

 1. Onpa ihanat värit kauniissa kortissasi, ai kun tykkään. =) Itse olen kysellyt Lili of the Valleyn leimasimelle kimppatilauksen vetäjää Koukussa kortteihin-sivustolla ryhmässä, jonka nimeä en nyt tietenkään muista, mutta siinä mainitaan kimppatilaukset. Yleensä joku ystävällinen ihminen on ryhtynyt kimppaa vetämään.

  Työn iloa!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno kortti:-))
  Itse olen tilannut Lili of the Valleyn leimasimet suoraan heiltä, useimmiten ei ole edes postimaksuja:))

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Täytyypä tuumata, mitä kautta tuota tilausta tekisi. Ja etsiä nuo LOTV:n omat sivut.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti