Viimeistä viedään

Koko Magnolia-haasteen ajan olen ollut mukana. En joka haasteeseen ole osallistunut, mutta monen monituista kertaa olen haasteen mallien mukaan kortteja tehnyt. On ollut ilo kulkea matkaa taitavien tekijöiden mukana, ihania ideoita olen saanut ja kauniita töitä päässyt ihastelemaan. Siis suuret kiitokset koko Magnolia-haasteen porukalle, ja askarteluintoa jatkossakin!


Viimeisessä haasteessa DT-tiimi oli valinnut omia suosikkihaasteitaan, ja oma työ piti liittyä johonkin näistä haasteista. Ideoita olisi tällä kertaa ollut riittämiin, aikaa ei kuitenkaan. Joten Jeennin innoittamana lähdin tekemään tagikorttia, ja sitten siitä tulikin lopulta jättitagikortti.

Paperit pääosin October Afternoonin, kauan olen tuota hyllyssä säilyttänyt... Leimakuva väritetty ProMarkereilla, mekko kohotettu tarrapaloilla. Koristeena nyöriä, kukka + lehdet ja vähän helmitarroja. Tekstit leimailin itse, pikkutagin takana on vielä "salaviesti" :)

Pienemmässä tagissa takana on myös itse tehdyn näkkileivän ohje, joka löytyy ihanasta Kalastajan vaimo-blogista. Lasipurkissa mukana aineet tähän kesäherkkuun, kannattaa kokeilla!

Mukava, että piipahdit täällä blogissani, ja aurinkoa sinun kesäpäiviisi!

Kommentit

 1. Voi miten ihastuttavat tagit, kauniin kesäiset :)
  Mainio idea kesätuliaiseksi!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti ja miten kauniit värit jotenkin ihanan raikas kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kesällä on monenmoista kyläilyä, joten ajattelin kokeilla tätä purkkijuttua. Monessa blogissa on vilahdellut pikkuleipäaineita ja muita leivonnaisia, täytyy sellaistakin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, kivoja tuliaisia :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit värit Magnolia tyttösessä =)

  VastaaPoista
 6. IHANA IHANA IHANA idea ja toteutus!! =)

  lämmin kiitos osallistumisesta magnoliahaasteisiin!! =)

  VastaaPoista
 7. Siis tää on tosi herkku!!! Wau!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti