perjantai 7. kesäkuuta 2013

Haastetta

Tällä viikolla on ollut aikaa vähän kuvailla, askarrella, leipoa, kuopsutella pihaa ja nauttia lomasta. Toki se on pikkuherran kanssa hieman erilaista, mutta vallan mainiota kuitenkin. Päiväuniaika, tunnista kahteen, on äidin "omaa" aikaa, katsotaan kuinka loma sillä tavoin sujuu. Kohta lähden istuttelemaan kompostikasaan kesäkurpitsan taimia, mutta sitä ennen ehdin (tai itseasiassa päätin vain tehdä tämän :) ) kirjoittaa tämän postauksen.


Kaipailin jotain potkua vähän kortteiluun, ja tämän viikon P*skiksessa sitä olikin, nämä värihaasteet kun ovat itselle aina melkoisen kinkkisiä. Olen kyllä niin rajoittunut värien käytön suhteen, että näistä saa aina mainiota mielenvirkistystä. Kiitos siis mahtavasta haasteesta!

Taustapaperi on Paperpack-lehtiöstä, jonka olen joku aika sitten ostanut Keskiseltä. Melkoisia ihanuuksia on muuten siinä, täytyy yrittää käyttää muitakin lehtiön papereista. Paperin reunoille levittelin keltaista Mementon mustetta, ja leimailin gessolla ja kuplamuovilla vähän ympyröitä, joihin sudin musteita.

Leimakuvan värittelin ProMarkereilla, hiuksista tuli melko värittömät kyllä tällä kertaa. Kuvan ympärille tein tuollaisen hörhelön vihreästä tissue -paperista (vähän kuin silkkipaperia). Viirinauhan leikkelin pahvista, ja palojen reunoihin tuputtelin keltaista mustetta. Lisäksi vähän satiininauhaa ja mansikka kesän kunniaksi.

Nyt lähden kaivautumaan nokkospusikoiden halki kohti kompostikasaa! :)

5 kommenttia: