Korttikuvien käsittelyä


Valokuvaajana olen varmaan aika keskinkertainen, mutta vielä laiskempi olen kuvankäsittelyssä. Pitkään olen ihastellut blogeissa kuitenkin kauniita kuvia, ja jotain vaihtelua kaipasin omiinkin kuviini. Siksi ihastuin ikihyviksi, kun törmäsin nettieditorivinkkiin. Olen tuota PicMonkeyta nyt vähän testaillut, mutta en varmaan joka kuvaa jaksa tuolla käsitellä. Mutta välillä, kun kaipaa jotain pientä lisää :)

Magnolia-haasteeseen osallistun tällä ylemmällä kortilla, haaste kuului valkoinen-sininen-punainen. Mieleeni tuli heti nämä marja-Tildat, jotka aika harvoin korttiin päätyvät. Ylemmän kortin paperit ovat jääneet eräästä tuunauksesta, jonka muuten voisin tännekin päivitellä. Koristeena nyöristä rusetti ja nappeja. Mustikoihin laitoin vähän Glossy Accentia. Ja kuvan reunaan aika reilusti (liikaa) mustetta. :)


Tämä alempi kuva tuli käsittelyn jälkeen aika tummaksi, mutta menköön. On sitä huonompiakin kuvia täällä julkaistu! :) Paperit Papermanian Portobello Road-lehtiöstä, samoin lippukoriste. Koristeena nyöriä, metallinen mansikka ja muutama ihana valkoinen "kristalli"sydän. 


Tällaista tällä kertaa. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

Kommentit

  1. Oikein kivoja kortteja taas täältä löytyy. Tykkäsin noista edellisen postauksen rippikorteistakin!

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita kortteja molemmat :).

    VastaaPoista
  3. upeat raikkaat kortit!! ihanoita papruja!! =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti