Tummanpuhuvaa


Kerroin muutama postaus aiemmin, että ostimme uuden digijärkkärin, jonka käyttöä olen harjoitellut. No, nyt ollaan laitettu Miehen kanssa kameran laturi niin hyvään paikkaan, että ei paljon kuvia oteta. Käytössä taas siis pieni, vanha ja tuttu digipokkari, ja kuvista tulee sen näköisiä. No, en kyllä jaksanut kauheasti kuvaillakaan, että tällä kertaa vika ei ole ehkä kamerassa :)

Muutaman ylioppilaskortin lisää pakersin iltasella. Paperit ovat Prima Marketing Engraver Collectionin, ostin nämä myös pari viikkoa sitten Taitopuoti Paperinauhasta. Ovat aika ihania, vähän synkkiä ja sopivan vanhahtavia. Ressasin papereiden reunoja, ja vähän kävin läpi musteella. Teksti tällä kertaa tarroista, muuten koristeena kultaiseksi maalatut kulmat ja vähän kultaisia maalipisaroita. Nuo sydän"kristallit" ovat myös Priman, Say It In Crystals -pakkaukseta. Nämä olivat jotenkin ihanan hellyttäviä, vaihtelua puolihelmiin ja timantteihin.

Täällä onkin uskomaton lumipyry, lähden vetämään pitkää tikkua miehen kanssa, kumpi on kipinämikkona ja kumpi kolaa pihaa.

Mukavaa viikkoa sinulle, kiva kun kävit täällä blogissani!

Kommentit

  1. Ihastuttava värimaailma, tykkään! Itsekkin aloittelen tekemään yo kortteja ja epäilemättä myös tällä värimaailmalla!

    VastaaPoista
  2. :) pitääpä tulla kurkkimaan mitä ihanaa saat tällä kertaa aikaiseksi

    VastaaPoista
  3. nää ylppärikortit on ihan supermahtavat!! tykkään valtavasti!!! =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti