sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Siksak -raitaaRaitaa tai ruutua kuuluu tämänkertainen P*skis-haaste, tällaisella kortilla olen tällä kertaa itse mukana. Paperit MME:n Kraft Funday-lehtiöstä, ovat edelleen ihania, sekä nämä mustavalkoiset että värilliset. Alkavat pikkuhiljaa kyllä loppua, olen niitä ahkerasti käytellyt. Koristeena nauhaa, lasinalunen, himmeitä timanttitarroja ja vähän teippiä. Kovasti teki mieli lisätä tähän pinkkiä tai minttua väriksi, mutta tein nyt tällaisen mustavalkoisen version.

Leimakuva on Magnolian, taitaa olla jo muutaman vuoden vanha, mutta itse ostin sen juuri Paperinauhasta Seinäjoella piipahtaessani. Voitin syksyllä arvonnassa hotelli Almaan yön poreammeelliseen sviittiin, ja olimme Miehen kanssa hiihtoloman lopuksi sitten Seinäjoella lomailemassa. Ihana, pieni hotelli ja upea huone! Suosittelen lämpimästi, jos Seinäjoella on tarvetta yöpyä.

Tällä kertaa täällä parannellaan kovasti flunssaa, mutta kovasti mielessä olisi muutama pääsiäiseen liittyvä suunnitelma, toivottavasti löytyy aikaa ja energiaa toteuttamiseen... :)


Oikein ihanaa maaliskuista päivää sinulle
 ja mukavaa, että piipahdit täällä blogissani!

8 kommenttia:

 1. Tyylikäs kortti, anna vaan olla just tälläsenä! Ei ihme, että olet näihin papereihin tykästynyt. Pikaista paranemista ja kevätauringon hellintää!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti,
  miten olet tuon lakin värittänyt?

  VastaaPoista
 3. Kiva, että pitäydyit juuri näissä värivalinnoissa ilman sitä haaveilemaasi pinkkiä :):):). Mun mielestä tämä kokonaisuus on just täydellinen tällaisenaan, sopivan hillitty ja samalla tyylikäs:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)

  Marika, värittelin kuvan suoraan tuolla kraftille puuväreillä. Ovat itseasiassa akvarellivärit, mutta jätin pensselin laatikkoon, ja annoin jäädä tuollaiseksi viimeistelemättömäksi :)

  VastaaPoista