keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Mustavalkoista vauvalle

 Magnolia-haasteessa oli tällä kertaa luonnos, ja ehdinpäs minäkin mukaan pitkän tauon jälkeen. Yritän käyttää kaikkia aarteitani ennen kuin hankin uusia ihanuuksia, sillä olen edelleen kova säästämään kaikkia ihania materiaalejani. Se on kyllä vieläkin ihmeellistä: hankin yleensä vain sellaisia tarvikkeita, joihin kovasti tykästyn, ja sitten ei malttaisi niistä tehdä mitään. Ihastelen ja katselen vain tavaroita tuolla omassa nurkkauksessani.


No, tähän korttiin pääsi siis papereita ihanasta My Mind's Eyen kraft-lehtiöstä, tossujen taustalla oleva paperi on Magnolian omia papereita. Koristeena lasinalunen ja teippiä, mustaa nauhaa ja sitten noita erilaisia tarratimantteja. 

Ja ne ovat niiiiin ihania. Löysin tuollaisia mustia, mattapintaisia Papermanian kaunokaisia ja ne ovat kyllä minun aarteeni. Marraskuussa kävin Helsingissä, ja silloin ostin Sinellistä Papermanian Art Deco -tarroja, tuo alareunan kulmikas on siitä setistä. Haaveilin jo etukäteen niistä Art Deco -sarjan papereista, mutta en ole niihin kotimaisissa kaupoissa törmännyt.

Monta iltaa tätä korttia olen asetellut ja siirrellyt koristeita, tällainen lopputulos tällä kertaa. On vähän sumussa menneet illat, pikkumiehen päiväkotialoitus vaatii veronsa. Päivät hänellä ovat sujuneet hienosti, mutta iltaisin on tuo reilun vuoden ikäinen konttaaja todella väsynyt. Ja sattuipa sopivasti miehelle yllättävä työmatka tälle viikolle, ja hän on reissussa viikonloppuun asti. Mutta eiköhän tämä tästä :)

Mukavia talvipäiviä sinulle, kiva kun kävit täällä blogissani! 

7 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Ja hyvin käy aiheeseen vaikkei olekaan niin perinteisen värinen.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Pidän vauvakorteista, joihin on käytetty jotain muuta värimaailmaa kuin sitä perinteistä vaalanpuna/vaaleansini -palettia. Mukavia yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä välillä muutakin kuin niin perinteisiä vauvakortteja, täähän onkin tosi ihana ;-DD

  VastaaPoista
 4. Ihanat paperit ja timanttirykelmät!

  VastaaPoista
 5. Kortti täynnä upeita yksityiskohtia!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista kommenteista! Itse olen vähän tällainen mustan ystävä, ja joskus on kiva tehdä korttejakin tällaisissa väreissä.

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...