Ruusuja, ruusuja


Jei, ehdinpäs (ja vielä hyvissä ajoin) osallistua Magnolia-haasteeseen, vielä kun sadas sellainen pyörähti käyntiin. Tein ensin tuon shaker-osan toisella kuvalla siten, että leimakuva olisi ollut kalvon alla. Liimatessa osia yhteen ei järki enää toiminut, ja Tildan pää jäi kehyksen alle. Ja tuo kohoteippi, jota reunojen alla on, ei paperia irti päästä kerran siihen tarrattuaan. Joten ei muuta kuin suunnitelmat uusiksi.

Pammu oli ihanassa kortissaan leimannut tekstiä kalvolle, ja sitä sitten innostuin minäkin kokeilemaan. Ja tohkeissani painoin tekstiä ehkä hieman liikaa, ja tulos on aika suttuinen. Teksti on kyllä oikeasti aika suora, kuva taitaa olla kiero :)

Muuten kortti on aikalailla sellainen kuin ajattelinkin. Kalvon alla hopeista hilettä ja vaaleanpunaista Flower Softia, muuten koristeena ruusut ja helmet.

Mukavaa, että piipahdit täällä blogissani!

Kommentit

 1. Suloinen kortti ja niin kauniit värit! Hyvä idea tuo kalvolle leimaaminen;laitetaan kiertoon;)

  VastaaPoista
 2. Niinu: Kiitos, edelleen on kortit tälläisiä söpöläisiä, vaikka kuinka yritän toisenlaisiakin tehdä :) Ja täytyy harjoitella tuota kalvolle leimaamista, etten lätkäise tekstiä noin voimallisesti kalvoon seuraavalla kerralla!

  VastaaPoista
 3. Oij mikä tunnelmallinen kortti,minä tykkään kympillä ;)!Ja shaker kortit on niin ihania!Kaunis!Mukava kun lähdit kanssamme ruusujen vietäväksi :)!

  VastaaPoista
 4. Kaunista.. ihanat värit! Kiitos kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan IHANA kortti!!! Upea sommittelu, värit ja aivan kaikki!!! Tykkään hirmuisesti!

  VastaaPoista
 6. Maria K, Kemppis ja Jeenni: Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. todella upea kortti!! ihanat nuo "helistimen täytteet"!! =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti