Vaikeuksia...

... saada tehtyä sellaisia kortteja kuin ajatuksissa ideat pyörii. Onko teillä muilla samankaltaisia ongelmia? Lisäksi pikkumies neljän rauhallisen kuukauden jälkeen kärsii ilmavaivoista, joten askarteluaikakin on minimissään. Samoin en ole ehtinyt käydä kommentoimassa tai vierailemassakaan blogeissa, mutta eiköhän se taas tästä :)
Heti kun näin tämänkertaisen P*skiksen luonnoksen, tiesin, että haluan tehdä tällaisen "postikorttikortin". Mikä sanahirviö... Siis, idea oli, että yläkuvassa olisi postikortin kuvapuoli, ja alla sitten tekstipuoli. Mutta jotenkin jäi vähän vajaaksi tämä kortti, ehkä jotain kuviopaperia olisi kaivattu. Koristeena nappeja ja vähän teippiä.

Aurinkoista takatalvea sinulle, meidät tuo ainakin onnistui yllättämään!

Kommentit

  1. Minulla on ainakin tällä hetkellä sellainen olo ettei päässä pyörivistä ideoista synny sellaista mitä olen ajatellut. Lapsista kolme on vielä sairaana, joten askartelu tökkii. Aina kun tällainen olo tulee niin jätän ideat suosiolla hautumaan.

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä minullakin monet kortit pyörii tuolla pöydällä, kun ei niistä meinaakkaan tulla sellaista kuin ajattelin. Kaikki ideat ei aina toimi, ja sitten kun ei meinaa tulla edes sitä ideaa niin on kyllä tauon paikka.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti