Tummaa sinistä


Lauran korttihaaste kuului tällä viikolla tarroja vai kiiltokuvia, ja päädyin tarravaihtoehtoon. Kortissa oleva leveä sininen paperinauha ja valkoinen kangasnauha ovat siis tarroja. Taustapaperi Magnolian, tätä tähtipaperia minulla on muunkin värisenä, mutta en ole näitä aiemmin raaskinut käyttää... Minua vaivaa aina hirveä säästövimma, onko tuttua muille? Muuten koristeena nappeja, nyöriä ja hakaneuloja.

Kiva kun kävit täällä blogissani!

Kommentit

 1. ai että miten ihana :)
  Tähdet toimii aina, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Kiva merihenkinen kortti!

  Kauniiden papereiden jemmaus on tuttua, mutta pikkuhiljaa olen yrittänyt käyttää niitä, jotta sitten voi hankkia lisää uusia kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun on ihana kortti. Kokonaisuus toimii. Minäkään en ikinä raaskisi käyttää niitä hienoimpia papereita, vaan säästelen niitä jotain 'erityistä' korttia varten...

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno ja kekseliäs kortti!Tuo tähtipaperi on aivan ihanaa.Mullakin on sitä ollut arkki ja sitä olen tosi säästellen koettanut käyttää.

  VastaaPoista
 5. Kiva kortti, tähdessä on mukavaa "rouheutta" :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikista kommenteista. Täytyy nyt yrittää käytellä noita "aarteita" tuolta pois, niin voi tosiaan sitten hankkia uusiakin ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kortti todellakin, tykkään kovasti voimakkaasta sinisestä. Ihana!

  Minäkin tunnustaudun hamstraajaksi, en millään malttaisi käyttää jotain ihanaa paperia ja sitten jossain vaiheessa huomaan että en enää siitä edes tykkää.. Joten rohkeasti käyttämään vaan :)

  VastaaPoista
 8. Ihana sommittelu ja kaunis värimaailma. Kiva kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
 9. Todella ihana kortti, hieno idea tuo iso tähti- tykkään mahottomasti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti