Miksi myslissä on rusinoita?


Olen oikea herkkusuu, ja minulle maistuvat niin suolaiset kuin makeatkin ruoat usein liiankin hyvin. Lisäksi pidän kovasti ruoanlaitosta ja leipomisesta, ja seurailenkin monenlaisia ruokablogeja.

Vähän väliä blogeissa on vilahdellut itse tehdyn myslin ohjeita, ja anoppinikin on maistattanut itse tekemäänsä myslisekoitustaan. Jostain syystä sain vasta nyt itse kokeiltua omaa erääni, ja hyväähän se on, kun saa valita, mitä sekoitukseensa laittaa.

Odotusaikana aamuni alkoi usein sillä, että kaivelin kulhosta rusinat myslin seasta ja nakkelin roskikseen, silloin olisi ollut tällä omalla myslillä kova kysyntä. Jostain syystä rusinat eivät minulle maistu aamulla vieläkään. Siksi omassani on tällä kertaa kaura- ja tattarihiutaleita, pekaanipähkinöitä, manteleita, aurin-gonkukansiemeniä ja mausteena kardemummaa.

Omani on siis tarpeiltaan hyvin samantapainen kuin Hesarin sivustoille siirtyneen Eeva Kolun Kauhaa ja rakkautta -blogin mysli on, ohje löytyy siis sieltä. Kannattaa muutenkin käydä kurkkimassa, aivan ihana ruokablogi ja upeita kuvia! Ja suosittelen kokeilemaan myslin tekoa itse, saat juuri sellaista kuin itse haluat!

Kommentit