Siniharmaita sävyjä

Harmaata ja yhtä toista väriä piti tällä kertaa olla P*askarteluhaasteeseen osallistuvassa tuotoksessa. DT-tiimi oli tehnyt upeita kortteja, ja harmaa ja vaaleanpunainen tai harmaa ja keltainen houkuttelivat kokeilemaan. Jostain syystä päädyin sitten tähän sinisen ja harmaan yhdistelmään, täytyy muita vielä kokeilla.


Välillä on mukavaa kyllä tehdä kortteja ilman leimakuvia.Paperit harmaita, päällimmäisen reunat käyty läpi Mementon sinisillä musteilla. Lisäksi harmaalla musteella leimasin taustaleimasimella tekstiä reunoihin, mutta jälki ei näy juuri lainkaan. Teksti on leimattu miehen aarteiden joukosta löytyneellä tekstileimasimella, johon saa vaihdettua kirjaimia ja tehtyä itse tekstejä. Mikähän sellaisen nimi on? Vielä koristeena harmaa pitsi ja nauha, sekä sinisiä helmiä.

Kiva kun löysit tänne pienten puuhasteluideni pariin!


Kommentit

 1. Aivan ihana kortti. Helmistä on kivasti tehty nuo jutut. Kiva teksti hyvää syntymäpäivää.

  VastaaPoista
 2. voi miten kaunis ja tyylikkään yksinkertainen kortti!! =)

  VastaaPoista
 3. Tässä on kyllä kaikki elementit nyt niin mallikkaasti kohdallaan, että jos tämä olisi musiikkia, niin se olisi joku kaunis sinfonia! :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti, yksinkertaisen tyylikäs:)
  Hienot helminauhat:):)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti. Minustakin nuo helmikiehkurat ovat erityisen hyvin onnistuneet.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikista kivoista kommenteista! Helminauhat on kyllä aika helppo keino koristella, mutta omatkin kiekurat on tuollaisia itsetehdyn näköisiä. Mutta itsehän ne olen tietenkin taiteillutkin :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis on korttisi, ihanan rauhallinen ja selkeä tunnelmaltaan. Ja kiitos kommentistasi! Eiköhän meillä ala tämä flunssa hellittää, päästään vähän viettämään hiihtolomaakin toivottavasti. Iloa ja valoa sulle!

  VastaaPoista
 8. Hurjan ihana -ja tyylikkään värinen kortti!

  VastaaPoista
 9. Todella tyylikäs kortti! Tykkään!!! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan herkkä ja niin tyylikäs :)

  VastaaPoista
 11. Harmoninen ja kaunis! Tykkään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti