Kun muutkin niin minäkin...

Meillä oli muutaman päivän syysloma, ja piipahdin hyvän ystäväni luona Helsingissä. Kävimme Sinellissä ihastelemassa sitä sun tätä, ja mukaan tarttui tällä kertaa yllättävän vähän tavaraa. Ihan hyvä, sillä pieni askarteluvarastoni on kyllä ihan täynnä.

Nämä Papermanian paperit ja nauhat olivat ihania, vanhanaikaisia ja yksinkertaisia, ja niiden lisäksi ostin pieniä kulkusia. Koitimme niitä kilistellä kaupassa, mutta emme saaneet vielä tuolloin selville, lähteekö niistä ääntä.

Kokeilin tehdä tällaisen ihanan tuikkukortin, joita monessa blogissa on jo tehty aivan urakallakin. Esimerkiksi Viipulalla on todella kauniita tuikkukortteja blogissaan.

Taittelu sujui helposti Fiskarsin paperileikkurin ja nuuttausterän ansiosta. Koristelu oli vähän hakusessa, mutta eiköhän tämä harjoittelemalla ala sujua! Paperit noita edellä mainittuja Papermanian joulupapereita, koristeena joulutähdiksi muokattuja retrokukkia. Oli tosi kiva ja nopea tehdä, ja aika kiva pieni vieminen tämä on joulun aikaan. Näitä siis varmasti täytyy tehdä lisää.

Ja kyllä, nuo pienet kulkuset kilisevät ihanasti, kun korttia liikuttaa.


Kommentit

  1. Upean tuikkukortin olet sinäkin tehnyt:))Nämä ovatkin aikas sukkelia tehdä, mua vain harmittaa kun kaupoissa ei ole --ainakaan meillä--tuoksuttomia erivärisiä tuikkuja:(

    VastaaPoista
  2. Vitsit, tämä on hieno! Aivan ihanat paperit ja kukat, lämmin tunnelma koko kortissa. En ole itse vielä kokeillut näitä, jospa tästä vielä saisi äntiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti