maanantai 5. huhtikuuta 2010

Uuden kuun hengessä

Tämä The Greeting Farmin leimasin on odotellut käyttämättömänä hyvän aikaa. Jokin aika sitten leimailin kuvia valmiiksi, ja nyt sitten P*skarteluhaasteen innoittamana värittelin tämän viikon haasteen mukaisesti vihreällä ja ruskealla. Leimasinmuste ei vain ole kovin hyvää noiden ProMarkereiden kanssa. Yritin viime viikolla ostaa Tampereella ollessani Mementon isoa mustetyynyä, mutta en löytänyt. Mitä musteita te käytätte ProMarkereiden kanssa?


Taustapaperit on joskus ostettu Tiimarista, muuten koristeena nauhaa, vihreää ColorCorea revittynä ja hiottuna sekä musteilla värjättyjä chipboard-kirjaimia. Nämä ovat kyllä ihania, olen näitä vasta nyt opetellut käyttämään.

Kortti nyt ei erityisen Twilight-henkinen ole, vaikka leimakuva Jasperia muistuttaakin. Oma kopio New Moonista on kuitenkin jo hankittu ja katsottukin:) Ja koska jostain kumman syystä kirjoista kovasti pidin, olen ihastellut Piian korttia kovasti, tuota leimasinta voisi käyttää muutenkin... Mutta näillä TGF:n leimasimilla yritetään toistaiseksi pärjätä!

Kiitos kun kävit täällä blogissani!


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva, mukava näitä poika-kortteja kattella, kun näkee harvoin=O)

    VastaaPoista
  2. Kiva kortti, kaikki värit sopivat hyvin yhteen :)
    Mielestäni Mementon muste toimii Promarkereiden kanssa. Mulla on vaan niitä pieniä tyynyjä, joita joutuu isompaan leimakuvaan töpöttämään väriä useamman kerran :)

    VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...