Harmaita hetkiä

P*skarteluhaasteessa piti tällä viikolla tehdä kortti, josta löytyisi 2 haaraniittiä, 2 paperia ja 2 nauhaa. Tällä kortilla osallistun haasteeseen.


Kortin tein jo aiemmin viikolla innostuksen iskiessä, mutta odottelin parempia kuvauskelejä. Harmaalta näyttää tämäkin päivä, joten yritin nyt korttia kuvailla. Taustapaperit samasta lehtiöstä, lisänä vähän harmaata ColorCorea, jota on hiottu. Satiininauhan värittelin harmaalla ProMarkerilla, tämä taitaa olla uusi lempikoristeeni... :) Nuo tähdet ovat haaraniittejä, joihin voisi pujottaa nauhan, mutta laitoin ne nyt korttiin tuollaisenaan. Ovat aika isoja, mutta ei hullumpia.

Täytyy varmaan tämän jälkeen lähteä etsimään sulhaselle vaatetusta ja ehkä katsomaan vähän askartelutarvikkeitakin... :) Mitä muuta sitä sateisena kevätpäivänä voisikaan tehdä!

Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja vinkeistä, niitä on aina mukava lukea!


Kommentit

 1. Kiva kortti! Ihanat taustapaperit ja uusi Tilda minulle. Kivasti olet nauhat laittanut ja kyllä - nuo tähdet sopivat hienosti mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiva pirtsakka kortti ja hyvät materiaalit:)

  VastaaPoista
 3. Waude!! Tosi kaunis kortti!! Ihania yksityiskohtia!! =)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kävit blogissani vierailulla! Tämä kortti on kauniin harmoninen! Saa nähdä muuten saanko kommenttini näkyviin, kun ei löydy sitä oikeaa "henkilöllisyys" juttua mihin saisin blogini näkyviin (nimi/URL-osoite). Mutta kokeillaan tuolla sp-tunnuksilla.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis kortti! Tykkään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti