Arvontaa ja namuja

Korttikarusellin Katjuskalla on blogissaan tarjolla ihana bloginamu, ja ajattelin nyt itsekin osallistua sen arvontaan. Käyhän sinäkin kurkkaamassa!

Minua on kyllä tänä alkuvuonna arpaonni jo suosinut kahdesti, joten taitaa kyllä olla monen vuoden voitot jo voitettuna! Mutta namua arjessa on ollut sen sijaan reilusti joulun jälkeen, sillä sain siskoltani ihanan paketin lahjaksi, ja on pakko näyttää teillekin mitä ihanuuksia minulla nyt on.


On kyllä ollut mukavaa siivoilla, kun keittiö tuoksuu ihanasti eukalyptukselta ja pyykit piparmintulta... Sen lisäksi, että pullot saavat aina hymyn kasvoille, kun kaivaa ne esiin kaapista, niin ovat kyllä hyvin puhdistaneetkin. Tuotteet ovat myös kotimaisia ja ympäristöystävällisiä.

Nyt alkoi minulla hiihtoloma, ja on tarkoitus lähteä nyt muutamaksi päiväksi rentoutumaan mökille. Perjantaina onkin edessä kiva reissu, kun pistäydyn muun muassa Paperinauhan myymälässä.

Kiva, kun piipahdit täällä blogissani! Oikein aurinkoisia maaliskuun päiviä!Kommentit

  1. Vielä sinulle:) Olethan huomannut että voitit Jehkottarencardchallenge 90 arvonnassa nyt helmikuussa arvottu??? Ellet, käypä tsekkaamassa:))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti