sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Kirjanmerkkejä ja työkaluja

Tämän viikon Jehkottaren haasteena oli tehdä isälle kortti, joka sisältäisi tagin tai kirjanmerkin. Muutama kuukausia sitten Miijja oli tehnyt ihania kirjanmerkkejä, ja hänen ihanista merkeistään hullaantuneena olen odotellut innostusta tehdä omia.


Leimasin on oma uusi Forever Friendsin nallukka työkalujen kera. Olen hieman yliherkkä liialle söpöilylle, tosin tuntuu että omissa korteissa söpöysosuus täyttyy aika äkkiä :) Joka tapauksessa, en ollut varma miten tämän leiman kanssa käy, mutta ihan kiva oli kuvaa väritellä, ja aika miehinen nallesta tuli :)

Tosi simppelit on muuten kortin tarvikkeet. Paperit on Magnolian, reunoihin laitoin vähän Mementon sinisiä musteita. Nauha on sinistä ColorCorea. Kirjanmerkkiin en ole vielä mitään kirjoittanut, katsotaan kun saaja on päätetty mitä siihen lisäisi. Joku leimakuvakin voisi olla kiva lisä...

Tätä korttia oli kyllä kiva tehdä, kiitos todella kivasta luonnoksesta!

2 kommenttia:

  1. Nämä nallet ovat kyllä kivoja, ihastelin niitä aikoinani joskus lukiolaisena, kun niitä alkoi ilmestyä kortteina. Hyvä, että tämän verran annat periksi söpöilylle. =) Hieno kortti, tykkään erityisesti noista sinisistä reunuksista.

    VastaaPoista
  2. Ihana nalle ja kivat värit kortissasi!

    VastaaPoista