torstai 3. syyskuuta 2009

Vaihteeksi isopäitä

Loman jälkeen töissä riittää kiirettä, eikä parin viikon takainen sairastelu kyllä helpottanut tilannetta. Eilen olisi ollut aikaa kortteilla, ja yritin tehdä P*skarteluhaasteeseenkin korttia, mutta ei vaan syntynyt valmista. Sen verran aktiivinen olin, että kun kävelin kirjakaupan ohi, piipahdin katsomassa ProMarkereita ja voih... pakkohan sitten oli ostaa elämäni ensimmäiset, kun tarjouksessa edelleen olivat :)

Kokeilin tusseja vähän eilen ja värittelin noita isopäitä. Sen verran sain aikaiseksi, että tein kaksi aika simppeliä korttia. Tämä ensimmäinen ei väritykseltään oikein onnistunut, mutta osallistunpa sillä siltikin Jehkottaren tämän viikon haasteeseen, aika viime tipassa! Se näyttää olevan nykyään tapana:D

Taustapaperi on Tiimarista, oli aika kivan miehinen setti. On aika hyökkäävä tuo sininen, mutta jos on vain yksi tummansininen niin minkäs teet:) Täytyy varmasti investoida muutamaan lisäkynään, sillä nyt isopäällä on joko tällaiset ruskeat hiukset tai sitten...

.. harmaat :) Harmaita oli ostamissani kynissä kahta eri sävyä, kuten näkyy.. Muuten ei kortissa mitään ihmeellistä. Taustapaperit on uusia, tulivat jokunen viikko sitten Paperikierteestä. Koristeena muutama pieni retrokukka ja pieni kisu, joka yrittää käydä ilmeisesti kalojen kimppuun.

Kiva, kun niin moni on kommentoinut korttejani vieraillessaan täällä! Kommentteja on aina kiva lukea, ja yritän niitä itsekin aina kirjoitella, kun vain aikaa riittää! Suuret kiitokset vielä Moanalle, joka antoi minulle tällaisen ihanan tunnustuksen. Ihana yllätys, kiitos paljon!


Annan tämän tunnustuksen takaisin sinulle, Moana, joka aina täällä piipahtelet, sekä Viipulalle, joka on käynyt piipahtamassa blogissani alusta asti. Kiitos teille molemmille!

7 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja!!! Ihan yliveto tuo alempi harmaapäinen poitsu ja ihana kisuli-nappi!!! Upea! =)

  VastaaPoista
 2. Voii, kaunis kiitos sinulle=O) Ja ojennan täten tämän myös sinulle takaisin! Olet käynyt useasti sivuillani ja jättänty kivoja ja kannustavia kommentteja!

  VastaaPoista
 3. Hei, kiitos vierailusta blogissani. Hienot ensiväritykset Promarkereilla, näihin jää koukkuun... Kortit hienot, erityisesti pidän tuosta alimman kortin värimaailmasta.

  VastaaPoista
 4. Tykkään, varsinkin tuo alempi on mainio....promerkkereita kait sitä itsekin joutuu hankkimaan lisää, kun on vaan perusvärit vasta.

  VastaaPoista
 5. Oi, mitä kalamiehiä! Niin niitä askartelutarvikkeita pikkuhiljaa kertyy ja kertyy ja kertyy....;)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kortteja :) Tykkään tuosta alemmasta tosi paljon, tuo taustapaperi on meinaa aika tyylikäs. Itse olen myös promarkereita ajatellut ostaa ja näin varmaan tulee jossakin vaiheessa tehtyä. Kunhan sitä aikaa tähän askarteluun vain löytyisi työpäivän jälkeen... Kiitos myös sinulle takaisin :)

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...