lauantai 24. syyskuuta 2011

Syystunnelmia


Täällä ollaan edelleen, vaikka blogi viettääkin hiljaiseloa. Sen sijaan todellisuudessa syksy on ollut hirmuisen kiireistä aikaa. Viikon kuluttua pääsemme omaan taloon. Pahvilaatikoiden keskellä täällä onkin nyt eletty muutama viikko!

Askartelutavaratkin ovat huolellisesti pakattuna laatikoihin, ja jonkin aikaa ne joutuvat uudessa talossakin siellä odottelemaan. Kun on saatu tapetoitua, ja uudet kalusteet hankittua, on minullakin vihdoin oma huone puuhailuun. Sitä odotellessa hiljaiselo täällä taitaa jatkua.

Yllä olevat kurpitsat kasvoivat tänä syksynä äitini kasvimaalla, ja Mies innostui niitä kaivertelemaan. Ja komeita kurpitsoista tulikin, saa nähdä saammeko viedä vielä jonkin niistä oman talon kuistille! Isoin kurpitsoista olikin niin iso, että sitä ei jaksanut Mieskään kantaa, arvioi sen painavan kolmisenkymmentä kiloa!

Oikein ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

4 kommenttia:

 1. toivottavasti säilyvät iiisot kurpitsat oman kodin portaillekin...paljon onnea ja iloa uuteen kotiinne!! =)

  VastaaPoista
 2. Ihania kurpitsoita:))) Ja onnea uuteen kotiin oikein isosti:))
  Itse muutin huhtikuussa...vieläkin tavaroita hukassa eikä mikään oikein missään järjestyksessä:) Tuttua siis, kylläpä kaikki aikanaan järkkääntyy:))

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä ollutkin touhua ja täpinää ihan riittämiin! Hienoa, että pääsette pian oman katon alle, sopivasti syksyn saapuessa. Eipä muuta kuin hyvää syksynjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Eivät lyhdyt kestäneet omalle kuistille asti, mutta ehtivät ilahduttaa toki muualla ennen luhistumistaan :)

  VastaaPoista