Itsetehdyt kangaskukat

Itsetehdyt koristeet olivat tämän viikon haasteena P*askarteluhaasteessa. Ajattelin tehdä ensin aivan erilaisia kukkasia koristeeksi, mutta sitten mieleeni tuli kuplamuovi, jota olen joulusta lähtien vaatehuoneessa säilönyt.

Kukka, korupiikit ja taustapaperi siis itse tehtyjä. Puisen numeron värjäsin Mementon pinkillä musteella. Leimakuva on sekalaisten laatikosta, ja musteesta ei tietoakaan. ProMarkereilla värittäessä yritti levitä, joten väritys on vähän sitä sun tätä.

Itse ihastuin näihin kukkasiin, joiden alkuinnoitus on täältä. Kiinnitin palan kuplamuovia akryylipalikkaan, värjäsin Mementon musteilla, ja leimasin lakanakangassuikaleelle. Leikkasin kankaasta ympyröitä harkkosaksilla, jotka puolitin ohjeen mukaan. Käänsin palaset tötteröiksi, ja liimasin pyöreälle pahvipohjalle. Kukkaan menee kuusi tötteröä. Sitten vain nappi keskelle, ja kangaskukkanen on valmis.


Kiitos kaikista ihanista kommenteista, joita olette blogiini jättäneet
ja oikein hyvää alkanutta viikkoa!


Kommentit

 1. Kiva kortti ja mukavat kukkaset, tuota vois ehkä itekin kokeilla =)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nämä sun kukat, sopivat kauniiseen korttiisi kuin nakutettu.

  VastaaPoista
 3. Minä ihastuin myös tekemiisi kukkasiin, joiden keskustoissa pisteenä I:N päällä komeilee vielä aina nappi lankoineen. Korttisi on ihastuttavan raikas ja juuri pienelle prinsesalle sopiva:)

  VastaaPoista
 4. Suloinen kortti ja vautsi mikä kukka! Ihana!!!

  VastaaPoista
 5. oi WAU!!! Upea kortti!! ja huiman upeita kukkia!! taustakin on niin ihana!! =)

  VastaaPoista
 6. Mielettömän ihania kukkia! Mahtavia!
  Ihana kokonaisuus !

  VastaaPoista
 7. Oioioi, oikein upea kortti!! Mahtava suorastaan!! :)

  VastaaPoista
 8. Täällä seuraava joka tykkää....tosi upea tuo kukkanen ja nuo mallitkin alempana...sitä onkin pakko joskus kokeilla.Tuo kuplamuovi on kans hieno, itse tein jo kesällä parit pohjapaprut...vaan eipä ole kortteja viel syntynyt!
  Upea kortti:))

  VastaaPoista
 9. Vau! Mielettömän upea kortti, jossa on niin paljon hienoja yksityiskohtia ettei oikein tiedä mistä aloittaisin. Tuo kuplamuovikuvioinen tausta on makea samoin kuin itse tehty kukkanen. Riipuksen kiinnittäminen numeroon on hauska idea. Ihana kokonaisuus.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikista ihanista kommenteista! Itsekin ihastuin näihin kukkiin kovasti, täytyy askarrella lisää vielä.

  VastaaPoista
 11. Kiitos vinkistä! Ihania kukkasia tulee tällä ohjeella:) Ja kuplamuovin hyötykäyttö on myös erittäin innostava idea!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti