lauantai 14. elokuuta 2010

Sankareita ja tähtiä

P*skarteluhaasteessa piti tällä kertaa kortissa näkyä tähtiä. Tämä kortti tulee eräälle sankarille, joten kyllähän siihen sitten tähdetkin sopii :) Taustapaperi ostettu juuri kyseistä korttia varten Taitopuoti Paperinauhasta. Hyvä idea ostaa hääpuku samalta suunnalta, niin on päässyt monesti vierailemaan putiikissa :D


Jotenkin on kaikenlaista vastustusta kortteilussa ja nytkään ei kaikki mennyt kuten ajattelin. Nuo numerot isossa tähdessä eivät oikein istu hyvin, näyttää niin kuin tähdellä olisi silmät ja onnea-tekstiä leimatessa en huomannut, että alla olevassa kuvio on kohotettu, joten muste ei tarttunut kiinni. Mutta kelpo kortti kuitenkin :)

Mukavaa että kävit täällä minun blogissani!


6 kommenttia:

 1. Hitsi miten hienoa paperia kortissasi!Ihana kortti musiikki-ihmiselle, en mä mitään silmiä näe...kivat tähdet:))

  VastaaPoista
 2. WAU!!! Supermagee kortti!!! Ihania yksityiskohtia!! =)

  VastaaPoista
 3. Tuo taustapaperi on tosiaan tosi hienoa. Kiva sommittelu kortissasi ja hienosti nuo numeronapit sopivat tähden päälle.

  VastaaPoista
 4. Tosi magee kortti! Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Musiikki ja tähdet ovat oiva yhdistelmä. Omat virheet taitavat näkyä vain omaan silmään. Minusta tuo kortti on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 6. Mielestäni nuo tähden silmät ovat hauska yksityiskohta! Hienot värit ja kivan ilmeen antaa tuo "tikkaus".

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...