Vihreää vauvalle

Uudessa suomalaisessa haasteblogissa järjestettiin lämmittelyhaaste, johon moni on jo ehtinyt osallistua ihanilla korteilla. Itse ehdin eilen tehdä myös kortin lämmittelyksi, kiitos kivasta luonnoksesta! Lämmittelyä se kortin tekeminen kyllä olikin omalla kohdallani, kun kortteilu on viime aikoina jäänyt vähemmälle.


Vaalea taustapaperi on Magnolian pitsikuvioista paperia ja Magnolian leimakuva on saatu vaihdossa. Koristeena kukkia ja helmiä sekä vähän satiininauhaa. Teksti on ääriviivatarra. Aika keväinen kortti tästä tuli, mutta onhan kohta jo tammikuun puoliväli :)

Kiva kun piipahdit täällä blogissani!


Kommentit

 1. Todella kaunis ja tyylikäs kortti! Upea herkkä kokonaisuus! =)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloinen kortti :) Kiva kun piipahdit kirsikkalehdossa... tulin vastavierailulle ja löysin täältä blogistasi paljon ihasteltavaa. Varmasti tulen taas uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti, tosi upean värinen. Kiva kun käy sekä tytölle että pojalle :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Ihanan vihreää, keväisen kaunista katseltavaa =)!

  VastaaPoista
 5. Oi että on sulonen. Ja tämä tosiaan on mielettömän hienosti tehty ja käy sekä tytölle että pojalle! Kiitos kun piipahdit blogissani, tulin vastavierailulle. Sinulla on täällä paljon muutakin kaunista ihasteltavaa =)

  VastaaPoista
 6. Vau mikä ihanasävyinen kortti.Herkkää, herkkää ja niin pienokaiselle sopivaa:))

  VastaaPoista
 7. Suloisen herkkä ja kaunis tämä keväinen korttisi, aivan ihana! Ja onnittelut samalla voitosta Jehkottaren haasteessa!!!

  VastaaPoista
 8. Ihastuttava vauvakortti, kiva kun lähdit mukaan :)

  VastaaPoista
 9. todella söpö ja ihanan värinen :)

  VastaaPoista
 10. Ihana vauvakortti, tykkään väreistä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti