Lahjaksi kortti

Aivan ihana tunne tuli tänään, kun oli aikaa ja ennen kaikkea energiaa tehdä muutama kortti! Tätä olen kyllä kaivannut. Mietin jo muutama viikko sitten, tuleekohan innostus enää ollenkaan takaisin. Ainakin nyt tuntuu taas uusia ajatuksia riittävän. Sen sijaan vanhoja tarvikkeita on niin paljon, että täytyy niitä nyt kovasti käyttää pois. Siispä tässä kortissa, jolla osallistun Jehkottaren tämän viikon haasteeseen, on reilusti käytelty varastoja. Tämän viikkoiseen haasteeseen luonnoksen on suunnitellut Pipaiita, kiitos kivasta luonnoksesta!


Paperi on syksyllä ostettua kaksipuoleista Graphic45- skräppipaperia. Reunat käsitelty ressaajalla, ja kokeilin taittaa tuota ylänurkkaa paperista puolihuolimattomasti. Olen tuon idean nähnyt monissa kauniissa korteissa, ja ihan hauskalta se näyttää tässäkin. Ensimmäisen kerran tuli mieleen, että tuon sydänriipuksen voisi pujottaa nauhaan molemmista koloista :) Tekstin sijasta tuollainen valmis kortti, jossa teksti: Travel -See the world.

Tämä kortti toimii jouluisena lahjakorttina eräälle läheiselle, ja tuo teksti sopii lahjan puolesta sekä korttiin että kortin saajalle.

Kiva kun kävit täällä blogissani!


Kommentit

Lähetä kommentti