Kortti miehelle

Tuntuu, että päivät menevät yhdessä hujauksessa, ja lähinnä työasioissa. Tänä viikonloppuna pitkästä aikaa oli sen verran rauhallista, että ehdin ajatella askartelua. Tällä kortilla osallistun tämän viikon P*skarteluhaasteeseen, jossa piti tehdä kortti miehelle.


Muutaman päivän syysloman aikana ehdin käydä ensimmäisen kerran tutustumassa Taitopuoti Paperinauhan valikoimiin oikein paikan päällä. Mukaan tarttui korttipohjia, mutta myös musteita ja muutama täydennys ProMarker-valikoimaan. Niinpä tämä kuva on väritetty tusseilla, hiukset onnistuivat mielestäni jo ihan kivasti, mutta harjoiteltavaa on... Lisäsin korttiin kirjanmerkin, johon käytin samaa paperia kuin kortissa, nämä on ostettu siis Tiimarista.

Kun blogirintamalla on ollut kovin hiljaista, on jäänyt päivittämättä tällainen ihana tunnustus, jonka sain Västäräkiltä. Tunnustukseen kuuluu myös tehtävä, mutta se jää nyt ikävä kyllä minulta kirjoittelematta...

Kiitos tästä tunnustuksesta, Västäräkki!


Muoks: Unohdin sitten lisätä koko tunnustuksenkin.... :)


Aurinkoista syyssunnuntaita!Kommentit

 1. Ihana kortti. Mietin myös isälleni korttia tyttöhahmosta, korttihan on tyttäreltä =)
  Kysymäs Greeting Farmin kalastajan takana / reunoilla olevat neliöt ovat valmiista paperista. Ko. paperi löytyy Paper Manian For Him 6x6 paperikosta.

  VastaaPoista
 2. Upea kortti, olet sitten ihan oikeasti jaksanut tämän värittää, mulla nuo seisoo laatikon pohjalla. Tuo tagi on kiva tässä kortissa, isälliset värit, hieno:))

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihana!!! Tosi kaunis kortti! =)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti! Sopii hyvin miehelle :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja ihana kokonaisuus :)
  Juuri passeli kortti isälle!

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti, kauniit värit! Tämä leimakuva on kyllä tosi sopiva tähän :) Tai oikeastaan mihin tahansa korttiin ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti