torstai 22. heinäkuuta 2021

Helppo ja kesäinen tupaantuliaismenuEDIT: Lisäsin postaukseen linkin cannoli-ohjeeseen.

Toivottavasti kesä ja aurinko ovat hellineet sinua! Itse ainakin olen nauttinut suunnattomasti kesäajasta (ei aina kuumudesta) ja siitä, että voi nähdä ystäviä ja tehdä jo suunnitelmia. Heinäkuun alkupuolisko onkin meillä sujunut kesäreissujen ja kotona pidettyjen juhlien merkeissä, ihanaa!

Ensin käytiin kolmistaan Kokkolan suunnalla matkalla, lisää siitä edellisessä postauksessa. Sitten vietimme tupaantuliaisia ja vähän ehkä myös minun nelikymppisiä vanhempien ja sisarusten kanssa. Kuluneella viikolla reissasimme taas kahdestaan, ja juhlimme sitten uutta kotia rakkaiden ystävien kanssa.


Rakastan suunnittelua ja listojen tekemistä, varsinkin jos ne liittyvät ruoanlaittoon tai leivontaan. Niinpä ajattelin käyttää nämä meidän kesän tupaantuliaiset hyödyksi ja oli kyllä ihanaa pohtia, millaisia tarjoiluita meillä olisi. Juhlien suunnittelu, se on ihanaa! 


Ystävien kanssa nautimme helpon, italiahenkisen menun. Halusin, että tarjoilut ovat helppoja, ja päätin heti, että tällä kertaa tartun myös kaupan valmiisiin tuotteisiin. 


Kesäinen tupaantuliaismenu

Limoncello Spritz

***

oliivit paprikatäytteellä

marinoidut artisokat

isot kaprikset

marinoidut kesäkurpitsat

salami

meloni


vihersalaatti

yrttiöljy & salaatti Caprin tapaan

pastasalaatti sitruunapestolla


pienet juusto- ja salamipitsat

***

prinsessakakku

cannolit pistaasi- ja suklaatäytteellä

helppo tiramisuAluksi ajattelin tekeväni pitsat itse, mutta päädyin nauttimaan lomasta ja kotoilusta, ja nappasin pikkupitsat mukaan kaupan pakastealtaasta. Ja ihan hyvin toimi myös näissä rennoissa illanistujaisissa! Jälkkäriksi tein helpon tiramisun ja cannoleita valmiista kuorista, ja nämäkin jälkiruoat olivat helppoja ja nopeita tehdä.

2 kommenttia:

 1. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!!!

  Herkulliset tarjoilut! Minua alkoi kiinnostamaan kovasti nuo cannelonit. Mistä niitä valmiita kuoria saa ostaa ja mitä laitoit sisään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ostin nuo valmiit kuoret Italian herkut -nimisestä kaupasta. Teinkin näistä vielä oman postauksen, jossa on ohje täytteisiin https://pientapuuhastelua.blogspot.com/2021/07/italialaiset-cannolit-pistaasi-ja.html

   Poista