sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Herkullinen brunssi Svenska Klubbenilla


Aivan meren lähellä Vaasassa Rantakadulla on useita ihastuttavia, vanhoja puurakennuksia. Ravintola Bacchus sijaitsee tällaisen talon kellaritiloissa, ja muissa kerroksissa rakennuksessa löytyy Svenska Klubben.

Ravintolassa on tarjolla ihana lounas ja tiloja voi myös vuokrata. Täällä on tarjolla myös upea brunssi, johon varasin meille pöydän maaliskuulle 2020 ja kuten monen muunkin asian kanssa on käynyt, heti loppuvuodesta 2021 pääsimme paikalle.


Tarjolla on ihana valikoima kylmiä ja lämpimiä aamiaisherkkuja, me keskityimme tällä kertaa suolaisiin tarjoiluihin. Tarkemmin brunssin menun näet ravintolan kotisivuilta. Rapeat paistetut perunat ja välimeren mausteinen makkara olivat ihania, mutta erityisesti Merenkurkunpitsa, savukalasurvos ja todella herkulliset salaatit olivat omia suosikkejani. No, ainahan juustot ovat hyviä!


Vanhan rakennuksen tunnelma, merimaisema ja brunssi kahden kesken on aika upea yhdistelmä, ja tätä voi kyllä suositella lämpimästi. Brunssille on tehtävä etukäteen pöytävaraus, ohjeet siihen ja tarkemman menun löydät ravintolan kotisivuilta

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää. Ja ihana päästä taas valmiisiin pöytiin aina välillä:)

      Poista