Banaanikakkuset pähkinöillä ja Biscoff-levitteellä
(12 pientä kakkua)
2 isoa, kypsää banaania
1,75dl Biscoff-levitettä
0,5 dl kasviöljyä
3,5dl vehnäjauhoja
1,75dl sokeria
1 muna
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
reilu kourallinen pähkinöitä
(minulla oli kaapissa pekaanipähkinöitä, ja käytin niitä)
Kuumenna uuni 180-asteiseksi. Voitele 12kpl pientä kakkuvuokaa ja asettele uunipellin päälle.
Painele haarukalla banaanit muusiksi, ja lisää joukkoon Biscoff-levite ja öljy. Sekoita ja lisää joukkoon loput kuivat aineet ja muna. Pilko pähkinöitä pienemmäksi, ja sekoita taikinan joukkoon.
Nostele taikina kahden lusikan avulla pieniin vuokiin ja paista uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hieman, ja kumoa kakkuset ritilälle.
Koristele halutessasi Biscoff-levitteellä ja rouhituilla pähkinöillä.
Ihan uusi tuote minulle tuo Biscoff-levite. Piti ihan googlata :)
VastaaPoistaHerkullisen näköiset leivonnaiset.
Joo, se on kyllä ihan hauska levite, täytyy vähän testailla, mihin kaikkeen se sopii.
Poista