maanantai 1. maaliskuuta 2021

12 kuukautta - 12 treffit


Ollaan nyt oltu avopuolisoni kanssa yhdessä ihan hieman vajaa kaksi vuotta. Viihdytään toistemme seurassa tosi hyvin ja meillä on todella ihana suhde. Halusin jotenkin tuoda meidän arkielämään jotain pientä lisää ja siksi joululahjaksi puolisoni sai 12 kuukauden treffit. 

Idea on yksinkertainen. Leikkasin paperista 12 lappua, ja sitten lähdin pohtimaan, millaisia asioita, olisi helppo toteuttaa arjessa, ja erityisesti korona-arjessa. Sitten kirjoitin jokaiseen lappuun yhden idean ja kuukauden nimen. Nämä löytyivät sitten osana puolisoni lahjaa.


Saimme vielä koko perhe lahjaksi perhekalenterin, ja kirjoittelin joka kuukaudelle myös meidän yhteisen treffiaiheen. Helppoa, hauskaa ja ihan toimivaa! Tammikuussa meillä oli peli-ilta (no, tämä oikeastaan oli mun siskojen kanssa, mutta lasketaan) ja helmikuussa vietettiin elokuvailtaa. Minä tein meille ihania lihapullasämpylöitä, ja puolisoni valitsi meille elokuvan. Katsottiin Liisa Ihmemaassa, piirretty versio ♥ Maaliskuun treffejä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hauska tapa muistaa tärkeitä ihmisiä. Varsinkin nyt korona aikaan, kun paljon ollaan yhdessä kotipiirissä, tämän avulla on helppo vähän ottaa irtiottoja.

      Poista