maanantai 15. helmikuuta 2021

Uskalla unelmoida!

Rakastan suunnittelua ja listoja, ja varmasti rasittavuuteen asti jaksan miettiä erilaisia yksityiskohtia ilman että mikään asia etenee varsinaisesti toteutusvaiheeseen - varsinkin kun haluaisin kaiken aina olevan täydellistä. Olen tästä ajattelumallista ihan tietoisesti opetellut viime vuosina pois, ja jos nyt katson muutaman vuoden päähän, niin ihan uskomatonta, mitä voi saada aikaan vain sanoittamalla omat haaveet ja unelmat.

Juu, se on toki vasta ensimmäinen vaihe, mutta niin toimiva. Muutama vuosi eron jälkeen tein ensimmäisen unelmakarttani. Kirjasin siihen kaikkia ajatuksia, joita minulla oli. Ja se on kyllä ihan uskomatonta, ne asiat, jotka karttaan kirjoitin, ovat toteutuneet. Toki olen valinnoillani tähän vaikuttanut, mutta osa näistä asioista ei varmasti olisi toteutunut, jos en olisi uskaltanut unelmiani kirjoittaa näkyväksi.

Viime vuoden alussa ajattelin, että uuden unelmakartan tekeminen olisi helppoa, mutta vielä mitä, se on edelleen tekemättä. Kirjoitinkin siitä jo viime kesänä, voit lukea siitä lisää täältä. Ja sitten toisaalta, olen aktiivisesti kulkenut kohti useita haaveita ja moni ensimmäisen unelmakartan kohdista on toteutunut vasta viime vuoden aikana. Ja osa on toteutumassa parhaillaan.


Tämän postauksen kuvat jo vähän antavat vinkkejä osasta haaveita. Kyllä, me ollaan muuttamassa (taas) yhteiseen kotiin. Miten ihanaa onkaan haaveilla omasta kodista, suunnitella sisustusta ja pohtia puutarha-asioita. Ihanaa♥ Jatkossa siis varmasti lisää juttua meidän uudesta kodista ja puutarhastkin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti