tiistai 12. tammikuuta 2021

Lahjojen paketointi kolmella tavalla

Joululahjoja tuli hankittua vielä aiempiakin vuosia harkitummin, kun suuri osa lahjoista tilattiin netin kautta kotiin. Tärkeämpää, kuin lahjat, oli saada viettää joulua läheisten kanssa. Erityisesti lapsille tuli hankittua lahjoja tänäkin poikkeuksellisena jouluna. Edellisenä jouluna mietin jo hankittavia lahjoja erityisen tarkasti, siitä voit lukea täältä. Tänä vuonna oma poika sai lahjaksi meiltä kirjan, kylpytakin, lautapelin ja legoja, joten samalla kaavalla mentiin.


Halusin saada harkitut lahjahankinnat pakattua kauniisti, mutta koska paketointia pitää tehdä salassa, lahjat pitää säilyttää piilossa asunnossa, jossa säilytystilaa ei ole yhtään vapaana, ja paketit pitää vielä kuljettaa vanhempieni luo, oli käytännöllisyys kuitenkin tärkeintä. 

Halusin käyttää niitä tarvikkeita, joita kotona oli, ja siksi taittelin koristeeksi paperitähtiä askartelupapereista ja napsin eukalyptus-oksia kimpusta. Tähtiä taitelin enemmänkin yläkerran aulaan koristeeksi ja lopuista oksista syntyi kransseja kotia koristamaan. Paketeista tuli aika kauniita!

Lieriön mallisille lahjoille taittelin lahjapapereista itse pusseja, joihin lahjat sujahtivat kätevästi. Kokosin kuvalliset ohjeet pussin taitteluun, pääset katsomaan sen täältä - DIY lahjapussi. Itse tehty lahjapussi on kätevä hankalan mallisille lahjoille. Pullot, purkit ja vaikka monesta eri osasta koostuvat lahjat on kätevä sujauttaa pussiin, jonka voi taitella mistä tahansa paperista.


Tänä jouluna lapset saivat myös käytetyt lahjat, jotka hankin tori.fi -sivuston kautta. Lahjoilla ei siis ole mitään käärettä, ja niinpä päätin nyt vihdoinkin ommella kestolahjapusseja.  Minulla oli varastossa näitä kauniita Marimekon kankaita, ja toivottavasti näistä pusseista on iloa vielä pitkään! Ompeluohjeet näihin kestolahjapusseihin löydät tästä postauksesta.


2 kommenttia:

  1. Kyllä on ilo saada ja antaa lahja joka on noin kauniissa paketissa🥰.
    Nuo kangas pussit ovat todella kätsy idea ja voi uusio käyttää moneen kertaan
    Mukavaa loppu viikkoa sinulle😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Joo, innostuin näistä kyllä, täytyy tehdä vielä muutama lisää.

      Poista