sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

unelmien keittiö(pyyhe)Kesäkuun alussa kävimme lomailemassa Kööpenhaminassa, ja sieltä mukaan tarttui tämä ihana Ferm Living -keittiöpyyhe. Nyt on vain niin, että pyyhkeen ympärille tekisi uusia muutakin keittiötä :) Tosin taitaa olla enemmän haavetta tällä hetkelle, keittiömme on nimittäin kymmenen vuotta vanha ja todella hyväkuntoinen.

Ovet ovat tuollaiset maitokahvin väriset, tasot laminaattia ja kaakelit eivät erityisen mieluiset. Jos tekisin omaa keittiötä, olisi se varmast joko harmaa tai mustavalkoinen. Kaappien väri ei sinällään haittaa, ja olenkin kypsytellyt vähän ajatusta laattojen vaihtamisesta mieluisampaan malliin ja väriin (erityisesti sen jälkeen, kun serkkuni esitteli omassa blogissaan mainiota keittiön raikastusta). Tällä tavalla keittiö olisi rauhallisempi,  enemmän "meidän näköinen" ja ehkä ripauksen modernimpi. Tarvitaan vain aikaa ja remonttireiska, kun tuo Mies ei kovin innokas remontoija ole :) Ehkäpä syksyllä on aikaa palata tähän ajatukseen, nyt tyydyn ihailemaan tuota pyyhettä. Ja onhan se aika soma, eikös? :)


2 kommenttia:

  1. Sun täytyy lahjoa joku laaitoitustaitoinen tuttu, niin mieskään ei stressaannu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, näin mäkin vähän kaavailin :) Täytyy ehkä kuitenkin saada ensin noita keskeneräisiä pihajuttuja valmiiksi.. :)

      Poista