lauantai 16. toukokuuta 2020

Koronakevään mielikuvitusmatkat



Kotona oleminen on sujunut meillä pääsääntöisesti hyvin, mutta arkea on yritetty toki rytmittää ulkoilemalla paljon, retkeilemällä ja puuhailemalla yhdessä aina tietenkin kaikkien oman mielialan mukaan. 

Aiemmin keväällä pääsiäisen aikaan teimme lapsen kanssa mielikuvitusmatkan risteilyalukselle. Meillä oli leikisti pöytävaraus ravintolaan. Sitten seurasi jälkiruokabuffet parvekkeella, ja siellä ohjelmassa oli myös bingoa. Bingossa voittaja sai valita palkinnot, ja yksi näistä oli elokuvailta herkkujen kera, joten mukavasti sujui meillä kahdestaan pitkäperjantai ja lapsi oli tästä mielikuvitusmatkasta todella innoissaan, ja on muistellut sitä useasti. 



Niinpä sitten ajattelin, että saman voisi tehdä uudestaankin. Vähän pienemmin teimme sitten muistoissa matkan viime kesän Rodoksen lomaan. Katselimme yhdessä matkakuvia koneelta, ja muistelimme kaikkia ihania hetkiä ja paikkoja, joissa kävimme.



Kuvien katselun jälkeen teimme yhdessä pitaleipiä ja vähän kreikkalaishenkisen aterian. Ja oli helppoa ja mukavaa vaihtelua tähän korona-arkeen. Suosittelen!

Herkullisiin itsepaistettuihin pitaleipiin kirjoitin ohjeen, löydät sen täältä



0 kommenttia:

Lähetä kommentti