keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Vanhan Lundian kunnostaminen työpisteeksi

Meidän nykyinen asunto on kaksio, ja makuuhuone on pojan huoneena. Aiemmassa talossa asuessamme minulla oli oma työhuone, mutta olen ollut nyt pari vuotta ilman työpöytää tai -pistettä. 


Aiemmin minulla oli työhuoneessa Ikean Expedit-hyllyt ja -pöytä (niistä näet kuvia täältä), nyt uudessa asunnossa Expedit-hyllyistä toinen on pojan huoneessa ja toinen on ollut eteisessä kuvassa näkyvän mustan Lundian kanssa. Nyt tuli kuitenkin tarvetta omalle työpisteelle, ja monia vaihtoehtoja kävi jo mielessä.


Musta työhuoneessa ollut Lundia-hylly on vanhempieni varastosta, ja maalasin sen mustaksi jo aiemmin. Heidän varastossaan olisi vielä ollut yksi päätytikas ja hyllylevyjä, joten tutkailin ensin netistä, jos ostaisin toisen tikkaan ja pöytälevyn. Niiden hinnaksi uutena olisi tullut kuitenkin yli sata euroa, ja ne olisi todennäköisesti pitänyt maalata saman väriseksi, kuin vanhemmat Lundiankin osat. Kun siskoni löysi FB-kirppikseltä myynnistä Lundian hyllyn työpöydällä 50€, päätin ostaa sen. 


Hylly oli todella hyväkuntoinen ja edullinen löytö. Maalasin sen ihan sisätiloissa, ja kokosimme sen eteisen syvennykseen miehen kanssa. Hylly kiinnitettiin vielä seinään, ettei se vain pääse kaatumaan, ja sitten nostelin takaisin osan tavaroista. Kirjat joutuivat nyt pojan huoneen kaappiin säilöön odottamaan isompia tiloja, mutta nyt minulla on työpiste ja poika sai huoneeseensa uuden hyllyn legoja varten. Hän tosin oli sitä mieltä, että olisi voinut ottaa pelikeskuksen myös omaan huoneeseensa. Näillä kuitenkin nyt mennään, ja nyt yritän saada päätettyä, mitä tavaroita tähän työpisteelle laitan.0 kommenttia:

Lähetä kommentti