lauantai 21. maaliskuuta 2015

Valmis kortti, ihme kyllä!


P*skiksessa oli tällä viikolla värihaaste, ja mukana ollaan. Kyllä tästä varmaan nuo neljä vaadittua väriä löytyy... Nämä Authentiquen paperit ova vieneet sydämeni, ja koska teen nykyään kortteja aika harvakseltaan taitaa näitä papereita olla jokaisessa blogiin päätyvässä kuvassa... No, nyt ne ovat melkein loppu. Pitää siis täydentää varastoja tai etsi uusi paperi-ihastus.

Korteissa sentään nyt jo vähän kukkia, pihalla odotellaan kovasti ensimmäisiä kevään kukkijoita. Lumikelloja jo näkyy, samoin krookuksia ja kevätkurjenmiekkoja pilkistelee penkeistä. Tulppaanejakin näkyy jo aavistus siellä täällä, toivottavasti ne eivät palellu.

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

17 kommenttia:

 1. Todella söpöliini kortti ihastuttavissa väreissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keltaista on nyt ollut korteissa hurjasti, olen yllättänyt itsenikin :D

   Poista
 2. Ihania juttuja sinulla täällä blogissasi on. Itsekin pidän käsillä tekemisestä ja aina on jotain tekeillä. Innostuin ja klikkauduin jäseneksi. Tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan, lifestyleblogiin, jossa sisustus, käsityöt ja kosmetiikkakokeilut seikkailevat blogissani. Niin ja kaksi teiniä, tyttäreni tekee välillä juttuja blogiin.http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana blogi sinulla, kävin jo kurkistelemassa vähäsen :D

   Poista
 3. Nätti kortti. Kivasti jutut sulassa sovussa. Erityisen paljon pidän pohjapaperista ja tuosta rusetista.

  VastaaPoista