lauantai 19. kesäkuuta 2021

Antipastosalaatti ja italialaistyylinen grillimenu

Postauksessa käytetty Monditaly saatuja ilmaistuotteita (*).

Meillä on grilli. Ja onko kesällä juurikaan mitään ihanempaa, kuin grillattu kesäruoka? No joo, onhan sitä vaikka mitä kaikkea ihanaa, mutta vähän silti voin hehkuttaa tätä ihanuutta meidän pihalla.


Olemme grillailleet monenlaista, ja loman aloituksen kunniaksi grillailtiin kanavartaita lisukkeilla. Tarkemmin italialishenkisen aterian menun löydät täältä. Halusin vartaiden lisukkeeksi tehdä italialaishenkisen salaatin, ja koska jääkaapista löytyi kaikkia ihania herkkuja, nappasin kaupasta mukaan tortellineja ja kokosin nämä kaikki ihanuudet yhteen. Näin syntyi herkullinen antipastosalaatti. En tehnyt salaatille kastiketta, sillä sekä artisokat* että aurinkokuivatut tomaatit* olivat öljyssä, jota tuli myös salaatin joukkoon.

Antipastosalaatti


kerä vihreää salaattia
kurkku
kirsikkatomaatteja
oliiveja
aurinkokuivattuja tomaatteja*
säilöttyjä artisokansydämiä*
tortellineja
parmesania


Laita kattilaan reilusti vettä kiehumaan pastaa varten.
 Pese kasvikset ja revi salaatti tarjoiluastian pohjalle.
Pilko kurkku ja tomaatit, ja asettele salaattipohjan päälle.
Lisää oliviit, aurinkokuivatut tomaatit ja artisokansydämet.

Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaisesti, ja lisää ne salaattiin. Leikkaa parmesan-juustosta lastuja salaatin päälle.

Nauti hyvän leivän ja grilliaterian lisäkkeenä.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä hyvää. Ja just ihanaa, kun voi laittaa niitä omia herkkuja, mitä sattuu löytymään.

      Poista
  2. Kiitos, tämä oli kyllä hyvä salaatti!

    VastaaPoista