tiistai 4. toukokuuta 2021

Piano olohuoneessa - hitti vai huti?

 


Jännää, tässä on ensimmäiset kurkistukset meidän uuteen kotiin ♥ Vähän kuin sattuman kaupalla tästä tuli ensimmäinen "valmis" kokonaisuus täällä uudessa kodissa. Asuttiin siis aiemmin pojan kanssa reilun 60 neliön kaksiossa, ja sieltä muutettiin yhteiseen asuntoon, joka oli reilun 80 neliön kolmio. Nyt meillä on käytössä reilu 200 neliötä, joten vielä riittää pitkäksi aikaa tilaa ja mahdollisuuksia sisustuksen suhteen.


Piano ei suinkaan ole seurannut kaikissa meidän kodeissa, vaan tämä piano on ollut minun lapsuudenkodissani 90-luvun alusta lähtien. Jotenkin tuli puheeksi, että vanhempani mieluusti pianon antaisivat tänne meille käyttöön, ja tässä hän nyt on, uudessa kodissaan.


Piano ei ehkä ole kaikkien suosikki sisustuksessa, mutta minä päätin kasailla tähän olohuoneen seinustalle pianon ympärille sopivan kokonaisuuden. Valkoinen tauluhylly ja pyöreä peili olivat meidän edellisessä kodissa, ja valokuvan olen antanut avopuolisolleni lahjaksi. Nyt tauluhyllyllä on myös maalaamani taulu, mutta ideana on, että siihen on helppo vaihtaa tauluja, julisteita tai esineitä fiiliksestä riippuen.

Kiinnitin tauluhyllyyn vielä nipsuvalaisimen ja toki metronomikin pääsi kunniapaikalle. Pianon vieressä on tällä hetkellä iso osa meidän viherkasveja matka-arkun päällä, ja ne yhdessä muodostavat aika kodikkaan nurkkauksen, joka näkyy ruokailutilaan ja keittiöön. 

Mitäs pidit tästä kurkistuksesta meidän kotiin?

2 kommenttia:

  1. Minä olisin ottanut pianoni, jos se vaan olisi jonnekkin mahtunut. Ehkäpä olisi alkanut pimputtelemaan sitä uudestaan. Minulta iso peukku pianolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aiempiin asuntoihin ei olisi mahtunut, mutta kyllä heti tämän tänne kotiutin, kun oli mahdollista.

      Poista