tiistai 21. heinäkuuta 2020

Mistäs sitten haaveiltaisiin?


Tein viime vuodelle unelmakartan, ja kun sen löysin tuolta laatikoiden kätköistä en voinut kuin hämmästyä, miten niin moni siihen kirjoittamani asia toteutui vuoden 2019 aikana. En tiedä, onko unelmakartassa oikeasti jotain taikaa, vai auttaako omia ajatuksia vain se, että saa kirjoitettua asiat paperille ja niitä on sitten helpompi lähteä tavoittelemaan.

Olin ajatellut, että vuoden 2020 unelmakartan tekeminen olisi helppoa, kun kerran olin vuotta aiemmin saanut ensimmäisen unelmakartan valmiiksi. Mutta vielä mitä, se on vieläkin tekemättä. Toki isommat unelmat ja pidempiaikaiset toiveet ovat edelleen olemassa, mutta syystä tai toisesta en ole saanut tehtyä karttaa valmiiksi. Ja tietenkin meidän kaikkien arki ja elämä muuttui tämän koronakevään myötä, ja moni aiemmin itsestään selvä asia muuttui vielä merkityksellisemmäksi.


Suunnittelu, listojen kirjoittaminen ja ajatuskartat auttavat usein jäsentämään omia ajatuksiani, ja teen niitä paljon pienistä jutuista sekä kotiin että töihin liittyen. Luulen, että nyt kesäloman aikana yritän saada unelmakartan piirreltyä valmiiksi, koska sitten on helpompi tarttua asioihin, miettiä mitä välitavoitteita voisi olla ja millaisia asioita täytyy tehdä, että tavoitteet toteutuvat.

Ehkä tänä vuonna on ollut vaikeampi tarttua tähän, koska viime vuonna otin ensimmäiset askeleet, ja tiedän, että nyt pitäisi jatkaa siitä eteenpäin. Oletko sinä
kokeillut tehdä unelmakarttaa? 
Viime vuoden unelmakartasta voit lukea lisää täältä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti