maanantai 6. huhtikuuta 2020

Ostaisitko kierrätetyn huonekalun?


Ja täytyy heti alkuun sanoa, että otsikko ei viittaa tähän pandemia-aikaan, vaan yleensä ajatukseen siitä, onko sinun kotisi hankinnat pääosin uusia vai ostatko kierrätettyjä huonekaluja. Minun taloudessani isot hankinnat ovat olleet uusia. Keittiön pöytä tuoleineen on ollut käytössä jo 15 vuotta (en kyllä tajua, miten se on mahdollista!), ja olohuoneen säilytyskalusteetkin ovat jo 13 vuotta vanhoja. Sen lisäksi minulla on kotona huonekaluja, joita olen saanut tai ostanut käytettynä. 


Haaveilin jo entiseen kotiin Normann Copenhagenin Block-tarjoiluvaunusta, mutta en malttanut sijoittaa siihen silloin rahoja ja toisaalta en osannut päättää, minkä värisen tarjoiluvaunun haluaisin. Syksyllä Facebookissa näin ilmoituksen uuden veroisesta tarjoiluvaunusta, jonka hinta oli noin puolet alkuperäisen hinnasta. 


Olen yrittänyt kiinnittää aiempaa enemmän huomiota kuluttamiseen ja vaikka tämä tarjoiluvaunu oli minun hankintatoivelistallani ollut jo pitkään, emmin silti jonkun aikaa tarjoukseen tarttumista. Varsinaisesti tämä ei tule tarpeeseen, vaan on ihan sisustuksellinen yksityiskohta.


Mutta päätin tarttua tähän mahdollisuuteen, ja heti kun sain tarjoiluvaunun kotiini, tiesin, että se oli kyllä oikea päätös. Tarjoiluvaunu on ihan kuin uusi, ei mitään jälkiä missään ja se sopii paikalleen todella hyvin. Ennen joulua tein tähän jouluaiheisen herkkuvaunun, ja nyt siihen on päässyt erilaisia kasviaarteita. Ja ettei totuus unohtuisi, tarjoiluvaunu on tällä hetkellä keittiön nurkalla, ja seuranaan on monen monta kirjavaa korttia ja askartelua. Koska koti ♥


0 kommenttia:

Lähetä kommentti