maanantai 2. maaliskuuta 2020

Venn & All Day Brunch


Talvilomasuunnitelmiin kuului nauttia hyvästä seurasta ja torstaina kävimme ystäväni kanssa nauttimassa Vennin All Day Brunchin, joka nimensä mukaisesti on tarjolla koko päivän ajan. 



Brunssiin kuuluu tyrnishotti, lasillinen kuohuviiniä ja kahvia, jonka otimme jälkkärin seuraksi. Suolaiset brunssitarjoilut oli koottu ihanan laudan päälle, ja valikoima oli monipuolinen ja syötävää todellakin riitti. Me nautimme tämän myöhäisenä lounaana, eikä kyllä enää pystynyt syödä kaikkia jälkiruokaherkkuja.


Suolaisina tarjottavina löytyi lohkoperunoita, ihanat lämpöiset leivät, leikkelettä, kylmäsavustettua lohta, oliveeja ja aurinkokuivattua tomaattia sekä avokado-mansikkasalaatti. Erityisesti nuo lämpöiset leivät sulivat suuhun, mutta kokonaisuus oli kaiken kaikkiaan toimiva.


 Jälkiruokalautaselta löytyi suklaata, vadelmia, kinuskikastiketta ja kinuskimunkkeja. Emme oikein tienneet, millä näitä oli tarkoitus kinuskiin dipata, mutta käytimme sitten sekä lusikkaa että sormia apuna. Hyvää oli!


 Venn on mielestäni muutenkin viihtyisä ja ihanan rento paikka tavata ystäviä, ja tämä brunssi oli kyllä hauska kokemus. Syötävää kyllä riittää, ja oli mukava  vaihtaa kuulumisia rauhallisen lounaan äärellä.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti