perjantai 28. helmikuuta 2020

Kaksi vuotta sitten kahdestaan - Kanaria 1/2



Olen tällä lomalla käynyt läpi vanhoja kuvia, en ole teettänyt paperikuvia tai kuvakirjoja pariin vuoteen. Niinpä monet ihanat hetket ovat vain kuvina koneella, ja nyt yritän kovasti saada niitä teetettyä. Näitä Kanarian kuvia oli tarkoitus jakaa täällä jo silloin, kun vuonna 2018 lähdimme matkaan, mutta tässä teille nyt vähän meidän kuvamuistoja.


Lähdimme matkalle suoraan Vaasasta, ja lapsen ensimmäinen lentomatka sujui hyvin. Söimme koneessa illallisen, ja hetkisen kuluttua hän nukkui koneessa loppumatkan. Olimme etukäteen puhuneet, että pitää herätä keskellä yötä, ja koska meillä oli matkalaukku, hänen pitäisi kävellä itse. Ja kaikki sujui yöllä todella hienosti, hän oli kyllä todella reipas viisivuotias.


Meidän hotelli oli Maspalomas Princess, ja valinta oli kyllä onnistunut. Koska olimme ensimmäistä kertaa kauempana lomalla kahdestaan, ja tiesin, että olin itse todella väsynyt ja uupunut, oli mukavaa, että hotellin alueelta löytyi niin paljon ihmeteltävää. Leikkipaikka, ihanat allasalueet, puutarhapolut ja minigolf rata käytiin läpi päivittäin.


Lisäksi lapsi ihastui näihin kilpikonniin, ja olisi viettänyt loputtomasti aikaa niitä seuraten. Samoin hän viihtyi hotellin puutarhassa, ja samalla äiti sai ihastella mm. näitä kauniita kiinanruusuja. Hotellissa oli samaan aikaan paljon ihmisiä, mutta silti siellä oli rauhallista. Sää tosin ei varsinaisesti suosinut, mutta me olimme sitkeästi uimassa pilvisestä säästä huolimatta.


Meillä oli siis All Inclusive-paketti, ja se kyllä osoittautui hyväksi. Lapsi on aika tarkka syömisistään, ja nyt oli hyvä, kun sai rauhassa etsiä niitä omia suosikkejaan laajasta valikoimasta. Samalla hän sai käydä tutussa ravintolassa, siitä tuli rutiini päivään eikä tarvinnut jännittää, missä syödään.




Hotelli valikoitui myös siksi, että tiesin siellä olevan paljon puuhaa meille. Muutamana päivänä kävelimme kuitenkin rannalle muutaman kilometrin matkan. Lapsi ei aiemmin ole ollut valtameren äärellä, ja isot hiekkadyynit jo olivat hänestä kovin mielenkiintoisia. Ostimme myös lähikaupasta sangon ja lapion, ja kyllä hän niillä rannalla jaksoikin leikkiä ♥


Erityisen pilvisenä päivänä lähdimme käymään Palmitos Parkissa, eli läheisessä eläintarhassa. Sielläkin mielenkiintoisinta lapsen mielestä oli kilpikonnat, joita hän hotellillakin ehti ihastella. 

Meidän loma siis oli rentoutumista, uimista ja ennenkaikkea yhdessä olemista, ja kaiken murheen keskellä se oli todella mukavaa vaihtelua ja irtiotto arteen ja kaikkeen uuteen. Kirjoittelen vähän lisää tuosta meidän hotellista ihan omaan postaukseensa. 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti