maanantai 27. toukokuuta 2019

Kampin Sandro ja brunssikokemus

Nuorempi siskoni asuu Helsingissä, ja käymme hänen luonaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Viime viikonloppuna kävimme hänen luonaan poikani kanssa, ja joulukuussa sen sijaan vietimme siskosten viikonloppua ilman lapsia, ja kävimme päiväseltään Tallinnassa nauttimassa joulutunnelmasta. Helsinkiin palattuamme kävimme herkuttelemassa Kampin Sandrossa, jonka brunssia olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa.


Olimme paikalla juuri ennen aukeamista, vaikka olimme varanneet etukäteen pöydän. Muitakin brunssille tulijoita alkoi tulla paikalle, ja kun pääsimme pöytään niin ihmisiä oli jo jonoksi asti. Paikka oli nopeasti lähes täynnä, mutta silti noutopöydistä pääsi hakemaan ruokaa hyvin.


Sandron makumaailma  on muotoutunut Pohjois-Afrikkalaisen ja Lähi-Idän makujen ympärille. Noutopöydän suolainen osasto koostui erilaisista ruokaisista salaateista, tuoreista leivistä ja kastikkeista, sekä lämpimistä ruoista. 


Ruoka oli maukasta ja valikoima todella runsas, eli valinnanvaraa riitti. Omiksi suosikeiksi nousi erityisesti punajuurisalaatti ja ihanan rapeapintaiset falafelit. Erilaiset kylmät kastikkeet ovat lemppareitani, ja ne eivät pettäneet Sandrossakaan. Kauniin lisän brunssiin toivat astiat. Tarjoilupöydissä oli kaunista keramiikkaa, ja ruoka nautittiin ihanista emaliastioista.


Sandron jälkiruokapöytä oli myös todella upea, ja kaikkea ei vain enää jaksanut maistaa. Jaoimme siskoni kanssa kakkupaloja, jotta saimme maistettua mahdollisimman montaa erilaista herkkua.


Kakut olivat herkullisia, ja niitä olisi mieluusti syönyt enemmänkin. Tällä kertaa kuitenkin suolainen puoli tarjoiluista vei voiton, ja makumaailma oli ihanan runsas. Toivottavasti pääsen vielä testaamaan joku kerta ruokalistaakin, mutta ehdottomasti suosittelen kokeilemaan brunssia, jos siihen sinulle tarjoutuu mahdollisuus.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti