tiistai 27. joulukuuta 2016

Meidän joulu


Meidän pieni perhe on viettänyt saman kaavan mukaisesti joulunpyhiä aina V:n syntymästä asti. Aattoaamuna saunomme kotona, ja syömme sitten riisipuuroa. Iltapäivällä suuntaamme sitten vanhempieni luo viettämään aattoiltaa ja nauttimaan jouluateriasta.


Tänä vuonna halusin puuron ohessa laittaa pöytään myös muita jouluherkkuja, sillä muuten emme kotona jouluruokia syöneet. Niinpä pöytään pääsi vähän kaloja, juustoja ja erilaisia leikkeleitä. Samalla katoin pöydän näillä Pentikin Aino-sarjan astioilla, ja innostuinpa ottamaan kaapista myös meidän häälahjaksi saamamme aterimetkin. Olen kova säästämään kaikkea, ja se koskee ehdottomasti myös kaikkia käyttötavaroita: aterimet olivat käytössä toista kertaa (häistä aikaa yli 6 vuotta...) ja nämä ihanat Iittalan lautasliinat pääsivät pöytään nyt ensimmäisen kerran. Ehkä tästä voisi jalostaa jotain uuden vuoden lupausta... :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...