Itsenäisyyspäivän talvisia tunnelmia


Hyvää itsenäisyyspäivää! Meillä täällä Pohjanmaalla on nautittu lumesta viikonloppuna, ja vaikka lumipeite ohenikin jo uhkaavasti, peittyy ainakin vielä nurmikko lumen alle. Toivottavasti saisimme valkean joulun, ja joululoman.

Huvimaja sai uudet jouluvalot, ja mies viritteli ne paikoilleen viikonloppuna. Hieman on muuten tuo pihanurkkaus sekavan näköinen, oksaa pukkaa sieltä sun täältä. Täytyy miettiä, antaako mustaherukkapensaiden vielä olla majan läheisyydessä, ja tuo puuvajan tausta olisi mukava saada siistiksi... Selkeästi syystauko puutarhasta on tehnyt hyvää, kun keskellä talvea pää pursuaa taas ideoita :)


Mutta onneksi nyt on aika nauttia talvesta, ja lähenevästä joulusta. Nämä joulukuun alkupäivät ovat meillä usein siivouspainotteisia, sillä poikamme syntymäpäiviä juhlitaan 7. päivä. Tänä vuonna päätimme pitää synttärihulinat vasta ensi viikonloppuna, joten leivontaa ja muuta puuhailua on tiedossa. Ensi viikon jälkeen voikin sitten heittäytyä joulun odotukseen. Jokin pieni ompeluprojekti voisi olla paikallaan paketointitalkoiden lisäksi.

Kommentit