Yksi syy lisää odottaa kesää: Outlander - Matkantekijä


Viime keväänä näin muutaman jakson Ylellä esitetystä Outlander - Matkantekijä -sarjasta, joka perustuu Diana Gabaldonin kirjoittamaan kirjasarjaan. Kaikenlaiset kevätkiireet saivat kuitenkin unohtamaan koko ohjelman, ja näin siitä taas vasta viimeiset jaksot. Starzin sarjaa ei ollut katsottavissa enää Yle Areenassa, eikä sitä tullut niiden suoratoistopalveluiden valikoimiin, joita meillä on käytössä. Monet sarjat ja elokuvat meillä katsotaan nykyään nimittäin HBO Nordicilta tai Netflixistä.
 
 
Niinpä malttamattomana tilasin sarjan ensimmäisen kauden dvd:nä sen tullessa myyntiin, ja katsoin syksyllä kaikki jaksot. Ja koska rakastan lukea itse tarinat, oli sarjan katsomisen jälkeen pakko lukea kirjat. Ensimmäinen kirja tässä sarjassa oli suosikkini, mutta luin talven aikana koko sarjan läpi. 
 
 
Kun kaksi ihanaa aihetta, rakkaus ja Skotlanti, yhdistetään, ei viihdekirjallisuudessa ehkä voi mennä pahasti pieleen. Välillä kyllä kirjoja lukiessa tuntui, että nyt olen lukenut sarjaa tarpeeksi, kun esimerkiksi taisteluista kerrottiin pitkään ja hartaasti. Mielenkiintoista nähdä, miten tarinaa viedään tästä eteenpäin. 


Ihanaa olikin lukea Ylen sivuilta, että sarja saa kanavalla jatkoa. Tällä hetkellä Ylellä esitetään uusintana sarjan ensimmäistä kautta, ja uuden toisen tuotantokauden esitykset alkavat 2.6. Rakkautta ja draamaa siis tiedossa ainakin minun kesääni :)

Kommentit

  1. Ihana uutinen, luettu on kaikki -ja nyt sitten odotellaan uutta kautta;-))m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Onneksi kevät on jo tuloillaan ja kesäkin nurkan takana

      Poista

Lähetä kommentti