Joulun napostelutarjotinJoulunpyhät ovat ihanaa rauhoittumisen aikaa, mutta yhdessäolo ja hyvä ruoka ovat kyllä tärkeitä joulutunnelman rakentajia. Meidän omat joulusuunnitelmamme muuttuivat hieman joulupäivänä, ja olimmekin oman perheen kesken illan kotona. 


Olin joulua varten ostanut muutamia juustoja itseäni vieraita varten ja kun joulupukki toi vielä viinipullon, päätin kasata meille juustotarjottimen iltapalaksi. Mieleeni tuli tämä Kaakao kermavaahdolla -blogin ihana juhlava napostelutarjotin, jonka kuvan näin Instagramin -puolella, ja halusin kokeilla jotain samantyylistä. Halusin juustotarjottimesta rennon ja huolettoman näköisen, ja näin kasattuna se mielestäni onnistuikin hyvin.

Iittalan Kastehelmi-lautanen oli aika sopivan kokoinen pohja tälle juustolautaselle, johon asettelin erilaisia keksejä pohjalle. Pieniin puuveneisiin laitoin pähkinöitä ja juustotikkuja, ja lautaselle lisäsin viinirypäleitä ja mandariinia. Keskelle tarjotinta pääsivät viikunahillo sekä äitini itse tekemä päärynäkompotti, joka oli niin herkullista juustojen kanssa!


Tällaista napostelutarjotinta tulen kyllä varmasti kokeilemaan toisenkin kerran, tätä oli niin hauska kasailla. Lopuksihan kirjaimellisesti heittelin pistaasipähkinöitä ympäri tarjotinta :) Mutta ehkä pitää hieman jo vähentää tätä herkuttelua, vaikka uuden vuoden juhlallisuudet jo nurkan takana kolkuttelevatkin. Nyt aion kyllä nauttia lomasta, sillä töihin pitää palata vasta loppiaisen jälkeen. Joten ehkä välillä vähän herkkujakin on tiedossa. Joko sinä olet syönyt itsesi herkkuähkyyn?

Kommentit