sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Jotain itsetehtyä jouluksi


Tänä jouluna olohuoneeseemme pääsivät pitkään suunnitteilla olleet säkkikangasverhot. Ja ne ovat ihanat. No joo, ne eivät laskeudu kovin hyvin, ja kyllä, säkkikangas pölisee. Mutta silti. Yläreunaan ompelin rypytysnauhan, ja ilman sitä ei varmasti jäykkä kangas olisi rypyttynyt yhtään. Alareunaan pitäisi laittaa jotain painoksi, mutta ensi vuonna sitten :) Verhojen seuraksi ikkunaan pääsi Lidlistä ostamani tähtivalot. Edellisten olohuoneen valojen muuntaja kärähti viime vuonna, ja nämä olivat ihan kiva korvike.


Sohvatyynyt ovat kaupasta, mutta valkoiseen tyynyyn tein kauriin siluetin Hot Fix-arkista. Piirsin arkin nurjalle puolelle kuvan, leikkasin irti ja sen jälkeen kuva kiinnitettiin silittämällä. Tuli aika hauska. Tarkoitus oli tehdä myös keittiöpyyhkeitä samalla tavalla, mutta tuleehan näitä jouluja. 


V odotti kovasti joulukuusen koristelua, ja asettelikin nelivuotiaan tarkkuudella koristeita vierekkäin alaoksille. Kuuseen pääsi niin punaiset kuin kultaisetkin koristeet sekä pojan viime vuonna päiväkodissa askartelemat tonttu ja enkeli <3 font="">


Olohuoneen vitriinin lasioviin kokeilin näpertää eukalyptusoksasta kranssit, kun sattumalta oksan näin kukkakaupassa. Ihan hauskat niistä tuli, ja eukalyptushan tuoksuu upealta.


Punaista on, kun tuo sohvakin on punainen, mutta eipä meillä paljoa muuten väriä olekaan sisustuksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...