Työkalutaulu lastenhuoneessa


V:n huoneessa leikitään ahkerasti, ja nukutaan vaihtelevasti. Kolmevuotiaan huoneen sisustaminen on toisaalta helppoa, ja toisaalta melko hankalaa. Helppoa siksi, että äiti aika vapaasti voi toteuttaa ideoitaan ja hankalaa, koska tavaran määrä (ainakin meillä) on aikamoinen. 

Pojan huoneen seinälle kiinnitettiin tuollainen tavallinen työkalutaulu, jonka ostimme Clas Ohlsonilta. Työkalutaulussa on koukkuja erilaisille aarteille, ja metalliset klipsit taideteoksille. Vasemmanpuoleisessa vesivärityössä on muuten sitten erivärisiä käärmeitä, oikeanpuoleisessa tussityössä taas vaarin sukset.


Työkalutaulun yläpuolella on hylly, jossa säilytetään erilaisia askartelutarvikkeita. Lisäksi seinällä on tuo Muumijuliste, sekä uusin ihastukseni, tuo talohylly. Siis minähän olen kuolannut Ferm Livingin Dorm-hyllyn perään, mutta kun ei ihan budjetti anna myöden joka ihastuksen kohdalla, päätin toteuttaa ajatuksen toisin. Löysin Finnstamperin sivuilta tällaisia pieniä puuvalmiita hyllyjä, ja hintakin oli huimat viisi euroa.  Maalasin hyllyn muutamaan kertaan kahdella eri harmaan sävyllä, ja näin tuli hyllykkö pojan pienille aarteille. 

Kommentit

  1. Tuo työkalutaulu on kyllä kätevä, voisi käyttää muutenkin sisustuksessa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ja aika edullista :) Haaveilen tästä muistitaulua työhuoneeseen, korujen säilytystä makkariin.... :)

      Poista

Lähetä kommentti